Movistar inclourà la nova plataforma Disney+ a partir del 24 de març

S'hi podrà accedir a través dels paquets Fusión amb continguts de ficció

11 de març del 2020
Actualitzat a les 20:46h
L'aspecte de la nova plataforma de sèries, Disney Plus
L'aspecte de la nova plataforma de sèries, Disney Plus | Disney
Telefónica ha acordat amb The Walt Disney Company Iberia incorporar la nova plataforma d'streaming de la companyia nord-americana, Disney Plus, a l'oferta de Movistar. Ambdues companyies van signar l'acord el 8 d març.

D'aquesta manera, la firma de telecomunicacions estatal ampliarà el seu catàleg amb més d'un miler de títols de les marques de la productora nord-americana, com ara Disney, Pixar, Marvel o Star Wars, entre d'altres.

Com es podrà aconseguir a partir de Movistar?

A partir del 24 de març, Disney+ estarà inclòs als paquets de Fusión amb continguts de ficció, com ara Fusión Selección Plus Ficción, Fusión Total o Fusión Total Plus.A partir del 4 d'abril Movistar+ llança un nou paquet anomenat Cine que, entre d'altres productes, inclourà Disney+.

Disney vol destronar Netflix com a millor plataforma de contingut en streaming amb una ofensiva total i el seu nou camp de batalla és Europa. Disney+ arribarà el pròxim 24 de març a Catalunya i a la resta de l'Estat, entrant de ple en el mercat de les plataformes per competir amb la més ben posicionada i amb més usuaris, que és Netflix.

Quant costarà? En quins dispositius es podrà veure?

El servei de Disney competeix directament amb Netflix. Costarà un total de 6,99 euros al mes, podent adquirir la plataforma pagant també a l'any, amb un cost de 69,99 euros l'any. Disney Plus es podrà veure en quatre dispositius simultanis (com Netflix) però a un preu més reduït, ja que per adquirir aquesta característica s'han de pagar 15,99 euros per a Netflix. HBO només ofereix dues visualitzacions simultànies.

Per a poder contractar Disney Plus s'haurà de descarregar la seva aplicació (disponible per a Android, iPhone, iPad, PlayStation4, Xbox One, Apple TV i els televisors intel·ligents de LG), introduir un correu electrònic, triar una contrasenya, una forma de pagament (escollint entre PayPal, targeta de crèdit o el comerç electrònic ideal) i el tipus de subscripció (la mensual o l'anual).

Què es podrà veure? Un catàleg immens 

Una gran quantitat de pel·lícules estaran disponibles des del llançament de la plataforma, en una estratègia sense precedents per aterrar al mercat amb la força de les que han anat aglutinant títols al llarg dels anys. Disney va anunciar que tots els films de Pixar, de Star Wars i de Marvel, inclosa l'estrenada als cinemes Capitana Marvel, hi seran des del primer dia. També totes les produccions de Disney Channel, unes 100 i més de 5.000 episodis de les sèries de contingut propi del canal infantil i juvenil. 

Un total de 500 pel·lícules i més de 7.500 capítols de sèries. Aquesta és la previsió de Disney Plus per al seu llançament.
  La nova plataforma de Disney, segons informa l'empresa, portarà a un nou nivell de personalització aquest tipus de portals. Permetrà una personalització de tots els usuaris, arribarà al màxim possible de regions del món només en la seva sortida al mercat i la creació d'un avatar.
 Marvel, nou protagonista

Arran de la compra per part de Disney de la multinacional de superherois, Marvel tindrà un ampli protagonisme en la nova plataforma. L'empresa ja va anunciar novetats a l'abril però arran de la Comic Con 2019, Marvel va presentar tot el nou catàleg de pel·lícules (que passaran primer pel cinema) i de sèries (que aniran directes a Disney+).
 L'ofensiva de Disney canviarà per complet el mercat de les plataformes de streaming. La incògnita és com afectarà aquest moviment a Europa i a casa nostra, amb una menor repercussió que a altres països i continents. La lluita per destronar Netflix i perquè aquesta mantingui el regnat serà agressiva. Caldrà esperar si podrem gaudir de Disney+ al complet a Catalunya.