L'explosió al polígon de la Verneda no suposa cap risc per als veïns

Els Bombers de Barcelona continuen treballant al polígon de Montsolís després que l'accident hagi provocat un mort i sis ferits

Tasques d'atenció a una explosió en una fàbrica de productes químics de la Verneda.
Tasques d'atenció a una explosió en una fàbrica de productes químics de la Verneda. | ACN
NacióDigital
10 de març del 2020
Actualitzat a les 17:28h
L'explosió al polígon de Montsolís, a la Verneda, no suposa cap risc per a la salut dels veïns, segons han informat els Bombers de Barcelona i Protecció Civil.
 
L'empresa química Proquibasa de Barcelona ha patit una forta explosió aquest dimarts al migdia, que ha causat almenys un mort i sis ferits de diversa consideració. L'edifici està situat al número 50 de la Via Trajana, al districte de Sant Martí. Hi ha onze dotacions dels Bombers de Barcelona que treballen en les tasques d'extinció.

Protecció Civil ha situat en estat d'emergència el pla Plaseqcat, per a alertes de risc químic, i està en contacte amb els Bombers de Barcelona i amb l'empresa per confirmar el tipus de productes afectats en l'explosió. Es dona el cas que el Govern ha aprovat justament aquest dimarts el nou Plaseqcat, que contempla una gestió territorialitzada de les emergències químiques a Tarragona.
 
Arxivat a