Les dues properes jornades de la Lliga de futbol seran a porta tancada

La mesura afecta als partits del Barça contra el Mallorca i el Leganés i els de l'Espanyol contra l'Alabès i el Getafe

Els jugadors del Barça celebren un gol en l'últim partit al Camp Nou.
Els jugadors del Barça celebren un gol en l'últim partit al Camp Nou. | FCBarcelona
NacióDigital
10 de març del 2020
Actualitzat a les 12:30h
Les properes dues jornades de la Lliga de futbol seran a porta tancada. Ja s'ha comunicat la decisió a tots els clubs de Primera i Segona. La mesura, presa pel Ministeri de Sanitat, forma part del nou paquet de contenció per intentar frenar l'expansió del coronavirus a l'Estat.

La mesura entra en vigor aquest cap de setmana. El primer partit que es disputarà sense públic serà el del Reial Madrid contra l'Eibar d'aquest divendres. El Barça jugarà a porta tancada contra el Mallorca, a les Balears, i el Leganés, al Camp Nou. L'Espanyol ho farà contra l'Alabès, a Cornellà, i el Getafe, a Madrid.

Aquest anunci arriba el mateix dia que s'ha sabut que el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions entre el Nàpols i el Barça de dimecres vinent, 18 de març, al Camp Nou, també serà a porta tancada.

L'última vegada que el conjunt blaugrana va jugar sense ningú a les graderies de l'estadi va ser contra el Las Palmas l'1 d'octubre del 2017 en plena repressió policial contra el referèndum d'autodeterminació.

 
Arxivat a