El Govern compra per 120 milions terrenys que han de permetre desplegar el complex Hard Rock

L'Institut Català del Sòl adquirirà i vendrà immediatament els espais abans del 5 de maig per aquesta quantitat

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, en roda de premsa
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, en roda de premsa | Govern
03 de març del 2020
Actualitzat a les 14:38h
El consell executiu ha aprovat aquest dimarts l'acord pel qual s'ordena l'Institut Català del Sòl (Incasòl) l'adquisició i la posterior venda immediata -per adjudicació directa- dels terrenys amb aprofitament privat que són propietat de la companyia Mediterranea Beach&Golf Community i que estan inclosos en l'àmbit del sector 1 -complexos turístics integrats (CTI) del pla director urbanístic de reordenació del Centre Recreatiu Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. Aquesta operació, que té un valor de 120 milions d'euros, farà que el Govern protagonitzi la compravenda d'uns terrenys que han de permetre desplegar el complex Hard Rock al camp de Tarragona.

"En tractar-se d'una operació en unitat d'acte, si no es produeix la venda no es procediria tampoc a la compra dels terrenys", ha destacat la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, en la roda de premsa posterior al consell executiu. L'acord també té en compte que es mantingui "l'equilibri patrimonial" de l'Incasòl i que es garanteixi que no suposarà cap cost econòmic per al Govern.

El 22 de maig del 2018, després d'un concurs públic, es va autoritzar a la societat Hard Rock la instal·lació i explotació d'un casino al CRT de Vila-seca i Salou. La companyia Mediterrania Beach&Golf Community -vinculada a Port Aventura-, a qui la Generalitat comprarà els terrenys per vendre'ls posteriors, és la propietària dels terrenys amb aprofitament privat inclosos en l'àmbit dels complexos turístics integrats a la zona.