Resolt el misteri de l'objecte al fons del mar que ha mobilitzat l'armada espanyola a Barcelona

El cos descarta que sigui una bomba de la Guerra Civil, com s'havia sospitat inicialment

La platja del Somorrostro de Barcelona, acordonada ahir per la presència d'un objecte al fons del mar
La platja del Somorrostro de Barcelona, acordonada ahir per la presència d'un objecte al fons del mar | ACN
NacióDigital
25 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:23h
L'objecte que va ser trobat diumenge al fons del mar de la platja de Somorrostro de Barcelona no es tracta d'un explosiu, sinó que és un tub metàl·lic cilíndric destinat a la barreja de gasos, i que ja està inservible.

L'armada espanyola i la Guàrdia Civil han reprès els treballs aquest dimarts al matí per acabar de determinar la naturalesa de l'objecte, i després d'arrencar l'argamassa de formigó que l'encofrava, han determinat que no és cap projectil ni cap bomba.

La platja del Somorrostro de Barcelona va ser acordonada ahir dilluns per la presència d'un objecte al fons del mar que es sospitava que podia ser un projectil. L'objecte va ser localitzat per un bussejador que va alertar les autoritats diumenge a la tarda.

No és la primera vegada que s'albira un projectil a la costa catalana. El passat 26 d'agost la Guàrdia Urbana de Barcelona va desplegar un ampli cordó de seguretat per la troballa d'un artefacte explosiu de la guerra civil a la platja de Sant Sebastià. La bomba va ser descoberta per un agent de la Guàrdia Civil fora de servei.
Arxivat a