Els opositors al saló alternatiu al Mobile desconvoquen les protestes

Elite Taxi, Riders X Derechos i el Sindicat de Llogaters es reuniran el pròxim dimarts 25 de febrer amb l'Ajuntament de Barcelona

Taxis bloquejant la Gran Via, en una imatge d'arxiu
Taxis bloquejant la Gran Via, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
NacióDigital
21 de febrer del 2020
Actualitzat a les 20:09h
Elite Taxi, Riders x Derechos i el Sindicat de Llogaters han desconvocat les mobilitzacions previstes a les portes del Barcelona Tech Spirit, que se celebrarà del 23 al 27 de febrer a la Llotja de Mar. Es tracta del congrés organitzat a la ciutat per compensar l'anul·lació del Mobile World Congress.

En un comunicat, els sindicats dels tres sectors asseguren que dimarts es reuniran amb representants de l'Ajuntament de Barcelona i que han pres la decisió després de constatar que Airbnb no assistirà a l'esdeveniment i que Uber només hi participarà breument. De fet, les protestes estaven anunciades per la presència d'Uber, Airbnb i Glovo, ja que consideren que es tracta "d'especuladors financers". Es preveia una protesta d'uns 1.000 taxis.

Els sindicats expliquen que, després de l'anunci de les mobilitzacions, es va obrir una via de diàleg amb l'Ajuntament de Barcelona i que dimarts es reuniran amb representants del consistori, entre ells, la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón.
Arxivat a