Mor un home en caure dins un pou a les obres del túnel de Glòries de Barcelona

Els Mossos, que van rebre l'avís el passat dimarts a dos quarts de nou del matí, treballen amb la hipòtesi que es tracta d'una mort accidental

Obres de la plaça de les Glòries de Barcelona
Obres de la plaça de les Glòries de Barcelona | ACN
NacióDigital
20 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:29h
Un home ha mort aquest dimarts després de caure dins un pou a les obres del túnel de Glòries, situat al carrer Ciutat de Granada de Barcelona. Els Mossos van rebre l'avís de l'incident al voltant de dos quarts de nou del matí per part dels operaris de la zona. Segons ha pogut confirmar el cos a NacióDigital, la policia catalana treballa amb la hipòtesi que es tracta d'una mort accidental.

Tal com ha avançat Crónica Global, l'home hauria entrat de matinada dins una zona tancada amb la intenció de robar coure i diverses eines. Els Mossos ja han obert diligències i traslladaran totes les proves recollides a un jutge, que decidirà si segueix amb la investigació.

Unes obres que començaran a veure la llum al març

Les obres de la plaça Glòries, iniciades l'any 2016, ja comencen a veure la llum. Des de l'Ajuntament de Barcelona preveuen que la construcció de la Clariana del Parc de la Canòpia i la reurbanització del primer tram de l'avinguda Meridiana entre la plaça i el carrer Mallorca estiguin enllestides al març.

Els túnels viaris, que són l'última fase del projecte, estaran en funcionament el 2021, segons les previsions del consistori. A dia d'avui, l'execució d'aquest projecte es troba al 45%.
Arxivat a