De Happy Parc a tanatori

El primer parc infantil de boles de Barcelona tanca per l'augment del preu del lloguer, que assumirà una empresa funerària

L'interior del Happy Parc
L'interior del Happy Parc | ACN
NacióDigital
13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:43h
El primer parc infantil de boles de Barcelona, el Happy Parc del barri de Sants, es va veure obligat a tancar les portes fa uns mesos perquè no podia assumir l'augment del lloguer que els hi demana el propietari.

L'espai es convertirà ara en un tanatori amb dues plantes i quatre sales de vetlla, segons informa betevé. L’Ajuntament ha confirmat que ha atorgat la llicència a l’empresa funerària San Ricardo, que compleix els requisits i les condicions establertes a la normativa.

El conseller delegat de Petriparc, Josep Pinyol, va explicar en el moment del tancament que el propietari els va proposar un augment "inassumible" i que ells van fer una contraoferta que el propietari no ha acceptat i per això van rebre un burofax informant-los que al novembre havien de ser fora.

Des de llavors, el local estava en lloguer a través d'Internet per 15.000 euros al mes, "més d'un 300% més" del que Pinyol pagavaa. La nau és Patrimoni Arquitectònic de Barcelona i Pinyol va alertar que a dins no s'hi pot posar qualsevol activitat.


Pel Happy Parc de Sants, ubicat al carrer dels Comtes de Bell-lloc, han passat molts nens, escoles i casals d'estiu des de la seva obertura el 1994, com ha recordat Pinyol, que ha defensat que han mantingut la vessant educativa de l'espai. "Va ser el primer parc que hi va haver a Barcelona, han passat molts nanos que s'ho han passat molt bé i és una activitat que estimula la psicomotricitat", ha declarat. 

Pinyol ha lamentat que el tancament suposa la pèrdua d'un equipament més pel barri de Sants. Sobre la possibilitat de traslladar el parc a un altre local, ho ha descartat pel cost excessiu que això suposa. La mesura ha obligat a rescindir 14 contractes.
Arxivat a