Creix el nombre d'interessats a desballestar el cotxe a canvi de transport públic gratuït

L'AMB ha registrat 909 peticions de T-Verda des de l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions

Les peticions s'han disparat des de l'1 de gener
Les peticions s'han disparat des de l'1 de gener | Paula Roque
NacióDigital
31 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:53h
Un total de 909 persones han sol·licitat la T-Verda des que va entrar en vigor la Zona de Baixes Emissions l'1 de gener, que veta la circulació dels cotxes més contaminants a Barcelona -en l'espai comprès entre les rondes- i a diferents zones de l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Esplugues i Cornellà de Llobregat. 

La T-Verda va ser creada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona l'any 2017 i es lliura gratuïtament a condició de desballestar un vehicle contaminant. Permet utilitzar de manera il·limitada i gratuïta els serveis de transport públic durant tres anys. 

L'AMB informa que de moment s'han tramitat i concedit 462 títols, però, donat el volum, encara falta gestionar i donar resposta i comprovar si compleixen els requisits les més de 400 sol·licituds restants.

L'interès per la T-Verda ja va començar a finals del 2019, abans de l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions. A finals d'octubre del 2019 l'ens metropolità gestionava una mitjana de 200 títols mensuals, al novembre i al desembre aquesta xifra va créixer fins a arribar a les 350 targetes al mes.
Arxivat a