Lledoners acorda un nou permís de 72 hores per a Cuixart

El president d'Òmnium va sortir de la presó la setmana passada durant dos dies, i ara la decisió d'acceptar aquest segon permís és del jutjat de vigilància penitenciària

Jordi Cuixart fa el senyal de la victòria en sortir per primer cop de la presó
Jordi Cuixart fa el senyal de la victòria en sortir per primer cop de la presó | Europa Press
24 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:43h
La junta de tractament de la presó de Lledoners ha acordat una nova proposta de permís per a Jordi Cuxiart, en aquest cas de 72 hores. La proposta s'enviarà ara al jutjat de vigilància penitenciària, que haurà de decidir si l'aprova o no. Aquesta proposta se suma al permís de 48 hores que el president d'Òmnium ja va tenir la setmana passada, i que va dedicar a la seva família sense cap acte públic.

Els presos classificats en segon grau que han complert una quarta part de la condemna, com és el cas Cuixart i Jordi Sànchez, poden accedir a permisos penitenciaris fins a un total de 36 dies l'any en un màxim de set dies consecutius. Sànchez també té un permís penitenciari i preveu sortir a partir del 25 de gener, per motius d'agenda familiar. El líder de la Crida també ha demanat un segon permís de 72 hores, que a dia d'avui encara ha d'acceptar el jutjat de vigilància penitenciària.