El detingut per l'apunyalament a Sant Jaume portava documentació de la dona morta a Ciutat Vella

Els Mossos investiguen si hi ha relació entre l'agressió al treballador municipal i les morts de dues persones hores abans

Els Mossos investiguen les dues morts
Els Mossos investiguen les dues morts | Josep Maria Montaner
NacióDigital
21 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:53h
Els Mossos d'Esquada continuen investigant l'apunyalament d'un treballado municipal aquest dilluns a la plaça Sant Jaume de Barcelona i la possible relació amb l'aparició de dos cadàvers, també ahir, a Ciutat Vella. De moment han determinat que l'home detingut per l'apunyalament portava a sobre en el moment dels fets documentació d'una dona trobada morta hores abans a Ciutat Vella.

El tinent d'alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha assegurat aquest dimarts que des de l'Ajuntament es treballa amb la hipòtesi que l'apunyalament a un treballador municipal a la plaça Sant Jaume i l'aparició del cadàver de la dona al carrer de l'Arc de Sant Vicenç "estan lligats".

Els Mossos van rebre un avís a les quatre de la tarda informant que la dona s'hauria precipitat des d'un pis al vestíbul de la finca. Des d'ahir, investiguen si hi ha relació entre aquesta mort i l'apunyalament a Sant Jaume.

La policia també intenta esbrinar si els fets tenen relació amb un segon cadàver aparegut ahir a Ciutat Vella. En aquest cas, el d'un home a l'interior d'un pis que s'havia incendiat. 

Els Mossos també sospiten que els dos morts que s'han trobat a Ciutat Vella i l'apunyalament a Sant Jaume d'aquest dilluns han estat comesos pel mateix autor, segons informa La Vanguardia

Batlle també ha informat que el treballador municipal està en estat crític. Després d'haver-se sotmès a una operació, ha estat traslladat a la Unitat de Cures Intensives d'un centre hospitalari. 

El tinent d'alcaldia ha agraït la ràpida actuació de la Guàrdia Urbana, i també dels companys de feina del treballador ferit, que també van intervenir per reduir l'agressor. De fet, en el mateix succés hi ha hagut un segon apunyalat, que va resultar ferit lleu.
Arxivat a