VÍDEO Els Mossos carreguen per forçar el desnonament d'un veí de 92 anys

Després que els antiavalots fessin fora una vintena d'activistes el jutge ha ajornat el desallotjament fins a l'11 de febrer

20 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:53h
Els Mossos han desallotjat una vintena d'activistes al Clot
Els Mossos han desallotjat una vintena d'activistes al Clot | Observatori d'Habitatge i Turisme del Clot
Els Mossos d'Esquadra han desallotjat a la força una vintena d'activistes que intentaven frenar un desnonament al barri del Clot de Barcelona. L'actuació dels antiavalots ha permès l'entrada de la comitiva judicial al pis d'un veí de 92 anys -i amb grau 2 de dependència- a qui la propietària vol fer fora i a qui finalment el jutge ha concedit una pròrroga de tres setmanes, després que el metge forense hagi comprovat l'estat de salut delicat de l'home.L'home viu en aquest habitatge des del 1959, quan va firmar un contracte de renda antiga. Coincidint amb un retard en el pagament de la quota d'arrendament, la propietària va denunciar-lo per iniciar el procés de desnonament.

Ell, posteriorment va fer efectiu el pagament i en primera instància el jutjat número 38 de Barcelona va donar-li la raó. Posteriorment, però, l'Audiència Provincial va revocar la sentència i va donar llum verda al seu desallotjament.

Sense alternativa habitacional, el veí ha buscat suport en col·lectius de defensa del dret a l'habitatge i aquest dilluns l'Observatori d'Habitatge i Turisme del Clot i el Camp de l'Arpa han convocat una concentració a la porta de l'edififi on viu per evitar el desnonament. 
Arxivat a