L'agressor sexual detingut a Lleida, un «depredador» amb una doble vida

Els Mossos d'Esquadra asseguren que el noi, de 24 anys, era un delinqüent "molt actiu" que hauria comès més assalts dels que s'han denunciat

15 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:01h
El jove de 24 anys detingut la setmana passada a Lleida pels Mossos d'Esquadra per assaltar noies pels carrers de la ciutat i als portals dels edificis portava una doble vida.

Segons fonts policials consultades per aquest diari, el noi compaginava una vida plàcida i tranquil·la amb la de depredador sexual que el va portar a agredir i abusar d'almenys quatre noies, tot i que la policia catalana creu que en els propers dies es coneixeran més casos.

El detingut, que ha estat enviat a presó, actuava sol i tenia un modus operandi que es basava en fixar la víctima per, posteriorment, seguir-la i abordar-la violentament quan estaven en un carrer poc transitat o bé a la porta dels edificis, on esperava el seu moment per l'assalt.

Els Mossos d'Esquadra apunten que el lleidatà va iniciar els atacs l'any 2018 i que era un assetjador "molt actiu"a qui es va detenir després de l'alarma social que havia generat pels barris de Pardinyes, Balàfia i Instituts. El noi atacava sempre per l'esquena, la qual cosa li donava marge per actuar amb sorpresa i amb la seguretat que no li seria descoberta la cara, que sovint era tapada amb una caputxa.

En l'historial dels fets delictius consten una agressió sexual i tres abusos, entre ells a una nena de 12 anys.