Detingut un home a l'aeroport del Prat amb passaport fals que portava rellotges de luxe robats

En ser identificat, l'home ha agredit a dos agents i s'ha intentat escapar corrent per la T-1

Una imatge d'arxiu de la terminal 1 de l'aeroport del Prat
Una imatge d'arxiu de la terminal 1 de l'aeroport del Prat | Europa Press
NacióDigital
14 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:26h
La Policia Nacional ha detingut un home a l'aeroport del Prat que va fugir després d'identificar-se amb un passaport falsificat. Després que els agents s'adonessin que el document estava manipulat, ell va sortir corrents per la T-1. Finalment va ser arrestat, però abans va causar lesions lleus a dos dels agents que el perseguien.

L'home, que intentava agafar un vol cap a Mèxic, portava 12 rellotges de luxe robats, a més d'altres objectes. Està detingut per un delicte de falsedat documental i atemptat contra agents de l'autoritat. Els rellotges els portava a una bossa que no havia facturat, així com 6.000 euros en efectiu. Un dels rellotges figurava com a robat a Madrid. També havia facturat dues maletes, on es van trobar cinc rellotges més, bosses i ulleres de prestigioses marques.

El detingut té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni. Els 17 rellotges estan valorats en més de 4.000 euros. També portava dos ordinadors portàtils, cinturons, bosses, moneders i ulleres de sol.
Arxivat a