Desapareix a Hondures un nen de 12 anys de Badalona

Se li va perdre la pista al mig d'un atracament on van morir diverses persones, entre elles el seu avi, el seu oncle i la seva mainadera

Manifestació dissabte a plaça Catalunya per l'Enoc
Manifestació dissabte a plaça Catalunya per l'Enoc | FAMPA Badalona
NacióDigital
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:36h
Fa més d'un mes que l'Enoc, un nen de 12 anys de Badalona, està desaparegut a Hondures, el seu país d'origen. La comunitat educativa badalonina i veïns del noi s'han mobilitzat per reclamar a les autoritats hondurenyes que continuïn buscant el nen. Dissabte passat prop d'un centenar de persones ja es van manifestar a plaça Catalunya com a mostra de solidaritat. 
  L'Enoc va desaparèixer a Tela (Hondures), on havia anat per passar-hi el Nadal amb la família materna. Va ser el 2 de desembre, quan al mig d'un atracament on van morir el seu avi, el seu oncle, la seva mainadera i una veïna, se li va perdre el rastre.

Al principi sí que hi va haver una important mobilització per part des agents hondurenys, però ara la seva família està preocupada perquè el ritme de cerca ha baixat i és per això que demanen que es s'hi destinin més recursos.  

L'únic contacte que ha rebut la família des de la desaparició de l'Enoc ha estat una petició de rescat, però que ha resultat ser fraudulenta. L'home, que els va demanar més de 70.000 euros, ja ha estat detingut per la policia hondurenya.

 
Arxivat a