Deu milions de seguidors en cinc mesos: l'usuari amb més creixement a TikTok és de Navàs i té 27 anys

La popularitat de les fotos creatives de Jordi Puig l'ha portat a treballar, juntament amb el seu germà bessó Arnau, amb empreses com LG, Adobe o Qatar Foundation

El fotògraf navassenc Jordi Puig és l'usuari amb més èxit de TikTok España
El fotògraf navassenc Jordi Puig és l'usuari amb més èxit de TikTok España | Jordi Kaolitic
02 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:39h
Va decidir crear-se, el mes de juliol passat, un perfil de TikTok perquè veia que hi havia usuaris que no coneixia de res que agafaven fotografies que ell havia penjat al seu Instagram personal i les publicaven, sense permís, a aquesta plataforma pensada per compartir vídeos de curta durada. El que no sabia Jordi Puig, veí de Navàs (Bages) era que aquesta decisió el portaria a convertir-se en l'usuari amb més èxit de TikTok a nivell estatal. De fet, amb només cinc mesos, el seu perfil ja compta amb gairebé deu milions de seguidors, una xifra rècord que l'ha situat com la persona que més creixement ha experimentat en la plataforma en qüestió durant el 2019.

Estudiant de Comunicació Audiovisual a l'ERAM de Girona, Puig, que ara té 27 anys, tenia molt clar que volia que el seu futur professional estigues relacionat amb la creació i l'art. És per això que quan Instagram va començar a popularitzar-se, va decidir obrir un perfil (jordi.koalitic) per mostrar el seu univers creatiu, a través de fotografies originals i trencadores que captaven moments únics i concrets d'escenes quotidianes, sovint imperceptibles o poc apreciats.

"Al començament, com tothom, anava guanyant seguidors molt de mica en mica", explica ell mateix. Tot va començar a canviar, però, "quan vaig decidir penjar, també, instantànies que mostraven com aconseguia fer les fotos que publicava". Donar a conèixer el making off de les seves creacions artístiques va ser l'espurna que va fer encendre la flama de la popularitat.