Un juvenil pateix una aturada cardiorespiratòria enmig d'un partit a Sant Cugat

El jugador va desplomar-se durant un partit de la Segona Divisió Catalana de Futbol Sala al districte de La Floresta

Imatge d'un helicòpter del SEM
Imatge d'un helicòpter del SEM | Juanma Peláez
23 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:37h
Un noi de 16 anys va patir una aturada cardiorespiratòria enmig d'un partit de la Segona Divisió Catalana de Futbol Sala, aquest dissabte 21 de desembre, a la Zona Esportiva Municipal de Can Llobet de la Floresta. El matx, en el qual s'enfrontaven l'Olimpyc Floresta i el Grups Arrahona de Sabadell, va patir un canvi dràstic quan de sobte, un jugador de l'Arrahona va demanar canvi perquè es trobava malament.

Segons han explicat fonts de l'Ajuntament a NacióDigital, de camí a la banqueta, "el juvenil es va desplomar a terra i va començar a posar-se blau". A partir d'aquell moment, se li van començar a aplicar pràctiques de reanimació -incloent l'ús d'un desfibril·lador- aconseguint guanyar temps mentre els equips sanitaris arribaven a la zona.

Un desplegament mèdic de tres dotacions d'ambulàncies i un helicòpter del SEM que va aterrar a les pistes de fora del pavelló. Una vegada van aconseguir estabilitzar el noi van endur-se'l volant fins a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Des de Grups Arrahona de Sabadell confirmen que el noi continua ingressat en el centre hospitalari a l'espera dels resultats de les proves mèdiques. El jugador es manté estable dins de la situació de gravetat des de la nit del dissabte.