14 ferits en el virulent incendi d'un edifici a tocar de la Sagrada Família

Els Mossos creuen que el foc ha estat intencionat

Els Bombers de Barcelona treballant en l'incendi a tocar de la Sagrada Família.
Els Bombers de Barcelona treballant en l'incendi a tocar de la Sagrada Família. | ACN
NacióDigital
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:37h
Sis persones han resultat ferides greus i vuit lleus en un incendi que ha cremat un edifici a prop de la Sagrada Família, al número 45 del carrer Enamorats. Quatre dels greus s'han intoxicat amb el fum, mentre que els altres dos han saltat de l'edifici per por a les flames. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 18 persones en total, 14 de les quals han estat evacuades a diferents centres mèdics. Les altres quatre han estat donades d'alta in situ, entre elles dues menors.

Els Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació per esclarir les causes de l'incendi. Per ara, treballen amb la hipòtesi que el foc ha estat provocat.

L'incendi, que ha començat al local de la planta baixa i ha provocat una gran fumerada, ja està extingit. Els Bombers de Barcelona, que hi han destinat 12 dotacions, han desallotjat 26 persones, ja que les flames s'han propagat pel pati interior i han compromès la seguretat dels veïns. L'alcaldessa, Ada Colau, els tinents d'alcaldia Albert Batlle i Jaume Collboni i altres regidors s'han desplaçat al lloc.
Arxivat a