Tsunami Democràtic volia aturar el Clàssic amb dues pancartes dutes per drons

La plataforma ja va reconèixer ahir que una de les accions no havia funcionat

La pancarta de Tsunami es va veure al camp
La pancarta de Tsunami es va veure al camp | Rafael Huerta
NacióDigital
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:23h
Pocs minuts després que acabés el Barça-Madrid (0-0), el Tsunami Democràtic va admetre a través d'un missatge de cinc punts a Telegram que l'acció preparada pel Clàssic no havia estat "reeixida". En va culpar l'acció policial i, de passada, va assenyalar que no es tractava de cap fracàs perquè "la gent no ha fallat".

"La segona fase [de la mobilització d'avui] estava reforçada amb una gran acció que per l'actuació policial no ha estat reeixida. Tsunami no posa excuses. Epic fail? Tsunami no ho creu. Un cop més, la gent no ha fallat i segueix tenint clar que això continua mentre no hi hagi autodeterminació, drets i llibertat", va assenyalar la plataforma.

Aquest matí s'ha sabut quina era l'acció que no va funcionar: Tsunami Democràtic pretenia aturar el clàssic del Camp Nou amb dues pancartes portades per drons, segons ha explicat el moviment en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio

Un dron havia de portar una pancarta gegant amb el lema "Spain, sit and talk". Un altre duia un missatge on es posava de manifest que la població catalana està sent discriminada políticament i reprimida per voler exercir drets com l'autodeterminació. Això hagués aturat el partit i canalitzat la protesta, segons Tsunami.


Arxivat a