El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, present en un esmorzar de Societat Civil Catalana

Pedro Garrido va desfermar la polèmica pel discurs que va fer en la festivitat del Pilar quan va dir sense embuts que "ho tornarem a fer", en referència a la violència policial

El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido
El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido | ACN
18 de desembre del 2019
Actualitzat a les 16:54h
El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa, va intervenir ahir al Fòrum Europa per explicar els projectes de l'entitat. L'acte va reunir dirigents de PSC, PP -Sánchez Costa en va ser diputat- i Ciutadans. Entre els assistents hi havia l'incombustible Josep Maria Sala, exsecretari d'organització dels socialistes catalans i que encara pinta molt. Una altra personalitat destacada que va anar a escoltar el president de Societat Civil va ser el general Pedro Garrido, cap de la Guàrdia Civil a Catalunya.

Garrido va desfermar la polèmica pel discurs que va fer en la festivitat del Pilar, patrona del cos, quan va dir sense embuts que "ho tornarem a fer", en referència a la intervenció de les forces de seguretat de l'Estat l'1-O i després. En aquella ocasió, es va despatxar a gust contra el sobiranisme: "La pretesa revolució dels somriures", va dir, s'havia convertit en "el rictus que dissimula l'odi i la mesquinesa". Ahir, de civil, Garrido va seguir amb interès la intervenció de Sánchez Costa i se'l va veure conversant cordialment amb el cap del PP a Barcelona, Josep Bou, sempre content entre militars.

Aquesta informació forma part d'El Despertador de Ferran Casas, que podeu rebre cada matí al vostre correu.