Tres accidents a l'Estació de França en poc més de dos anys

Un tren ha patit aquest matí un petit descarrilament que no ha provocat ferits

El SEM atenent els ferits a l'estació de França, el juliol de 2017
El SEM atenent els ferits a l'estació de França, el juliol de 2017 | ACN
NacióDigital
18 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:12h
Un tren ha sortit aquest matí d'un eix del carril entrant a l'Estació de França de Barcelona sense provocar ferits. Els fets han tingut lloc a les 6.40 hores i han afectat un comboi procedent de Sant Vicenç de Calders, de la línia R2 Sud. Els 60 viatgers han pogut baixar del tren sense cap problema.
 

El tren d'aquest matí ha patit un petit descarrilament. Foto: ACN


L'incident no és una novetat a l'Estació de França. Ara fa dos anys, a la mateixa estació hi va haver un altra accident entre dos trens que van topar. Els dos combois estaven a punt de ser enganxats per formar una unitat més gran i van col·lisionar.

No hi van haver ferits. Només quatre passatgers van passar per atenció al client després de la topada, però no van necessitar assistència mèdica.

El juliol de 2017, tan sols uns mesos abans, en canvi, un altre sinistre en el mateix indret va provocar 56 ferits. Un comboi de Rodalies, procedent de Sant Vicenç de Calders, va xocar contra el topall final de l'andana quan realitzava la maniobra d'estacionament. L'accident es va produir cap a un quart de vuit del matí.

A sota, podeu veure un vídeo de com va quedar el tren per dins:


Arxivat a