Tot el que has de saber de les protestes del Tsunami pel dia del Clàssic

El Govern reactiva la comissió de seguiment de seguretat, que es reunirà demà dimarts per avaluar la situació; més de 3.000 agents treballaran per garantir que el partit es pugui jugar

16 de desembre del 2019
Actualitzat el 17 de desembre a les 21:13h
El Barça s'enfronta aquest dimecres al Reial Madrid amb la convocatòria de mobilitzacions del Tsunami Democràtic sobre la taula. Des de primera hora del matí ja es donaran indicacions per l'aplicació i les xarxes socials. Els Mossos, en comunicació amb els dos clubs, ja han dissenyat un dispositiu especial per garantir que el partit es pugui jugar amb normalitat, però es contemplen tots els escenaris. Els blaugrana confien que el partit es pugui jugar, però ara com ara ja hi ha desenes de milers de persones que han comunicat que assistiran a les concentracions.

Unes concentracions que han fet reactivar la comissió de seguiment de seguretat que es va posar en marxa després de la sentència del Tribunal Suprem, segons fonts consultades per NacióDigital. La comissió es reunirà demà al matí a les 8.30 i estarà liderada pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Us expliquem tot el que heu de saber de les mobilitzacions i les seves conseqüències: