Barcelona demana que la Generalitat no autoritzi més la marxa de motoristes Pare Noel

El regidor Eloi Badia diu que enguany el districte no havia donat llicència i la Guàrdia Urbana havia fet un informe negatiu

NacióDigital
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:56h
El regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Barcelona, Eloi Badia, ha anunciat que l'Ajuntament demanarà a la Generalitat "que l'any que ve no autoritzi" la marxa de centenars de motoristes vestits de Pare Noel pel centre de Barcelona. En una piulada indica que el Districte no va donar la llicència i la Guàrdia Urbana va fer un informe negatiu per l'edició d'enguany, que es va celebrar diumenge.

"Es pot ser solidari sense fer soroll i sense contaminar", ha reblat el regidor de BComú. En el mateix sentit l'exregidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha dit que "és una demostració aberrant del poder dels moteros i un menyspreu cap els problemes que genera la contaminació" i per això proposa que es faci en bici.

La desfilada, que té una finalitat solidària, ha rebut les queixes de molts veïns, com es pot comprovar a les xarxes socials. A més, enguany la Creu Roja s'ha desmarcat pel projecte, ja que no coincidien amb els seus valors relacionats amb la pol·lució.
 
Arxivat a