Detingut un home per mossegar a la cara un vigilant del metro de Barcelona

L'agressió ha tingut lloc al vestíbul de l'estació d'Urquinaona, segons informa SER Catalunya

NacióDigital
14 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:37h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home aquest dissabte per haver mossegat repetidament la cara a un vigilant del metro de Barcelona. L'agressió ha deixat diverses ferides profundes al rostre del guàrdia de seguretat, que ha estat traslladat a l'hospital. Els fets s'han produït pels voltants de les 06.00 hores del matí al vestíbul de l'estació d'Urquinaona, a la línia 1 del metro.

Segons les primeres informacions, uns vigilants de seguretat s'han apropat a un grup de nois que protagonitzava algun incident cívic o acte vandàlic al mateix vestíbul. Ha estat llavors quan s'ha produït una trifulga que ha acabat amb un vigilant amb la cara mossegada i un altres dos guardes amb contusions. L'agressor –encara d'identitat desconeguda- ha estat retingut fins a l'arribada de la policia catalana, que l'ha arrestat acusat d'un delicte de lesions.

En les següents imatges, compartides a les xarxes socials pel periodista de l'emissora del Grup Prisa Albert Prat s'aprecien les ferides que ha patit el treballador de TMB al rostre.Més informació en els propers minuts.
Arxivat a