El Govern garantirà l'assistència al Barça-Madrid el 18-D i la mobilització del Tsunami

Budó afirma que Interior ja treballa per cobrir la seguretat de la jornada a la zona del Camp Nou, que és on està convocada l'acció

El Tsunami Democràtic convoca una acció pel Barça-Madrid del 18 de desembre
El Tsunami Democràtic convoca una acció pel Barça-Madrid del 18 de desembre | FC Barcelona
NacióDigital
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:17h
El Govern garantirà l'assistència del públic al partit entre el Barça i el Reial Madrid del dimecres 18 de desembre, així com la mobilització del Tsunami a les afores del Camp Nou. La portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, ha assegurat que el Govern "té clar" que garantirà "els drets de tothom", i que els aficionats al futbol podran assistir al partit.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu a Palau, aquest dimarts al migdia, la consellera de Presidència també ha afirmat que qui vulgui podrà dur a terme les concentracions i mobilitzacions. Segons ha afegit, el departament d'Interior ja treballa per cobrir la seguretat de la jornada.

Hora i lloc exacte, comunicats pel Tsunami

El Tsunami Democràtic comunica l'hora i els llocs de l'acció del dimecres 18 de desembre, dia del Clàssic entre el Barça i el Madrid. El moviment convoca una "concentració massiva" a les 16h als afores del Camp Nou. Concretament, a quatre punts que coincideixen amb els accessos al recinte. L'inici del partit està previst per a les 20h.
Arxivat a