Rosalía brilla al Palau Sant Jordi en el primer dels seus dos concerts «a casa»

Les enèrgiques coreografies de l'artista i el seu flamenc barrejat amb trap, ritmes llatins i electrònica tornen a Barcelona per tancar un any d'èxit

Rosalía, entre les seves ballarines al primer concert al Palau Sant Jordi
Rosalía, entre les seves ballarines al primer concert al Palau Sant Jordi | ACN
NacióDigital
07 de desembre del 2019
Actualitzat el 08 de desembre a les 12:00h

Rosalía ha enlluernat el Palau Sant Jordi aquest dissabte a la nit davant de milers de fans entregats a ella, que ha tornat a Barcelona per acabar un any que ha estat de glòria en el marc de la gira "El mal querer". 

Tot just després de cantar la primera cançó, la cantant no ha pogut evitar emocionar-se davant d'un públic plenament entregat. Aquest 2019 ha estat un any intens per a Rosalía, cosa que ha reconegut davant de tots els seus seguidors:"Us vull dir una cosa: Aquest ha estat el millor any de la meva vida".



Les potents coreografies de l'artista de Sant Esteve Sesrovires, sempre amb el seu grup de bailarines, han acompanyat el flamenc barrejat amb trap, ritmes llatins i electrònica. "Us vull dir una cosa: Aquest ha estat el millor any de la meva vida", ha confessat l'artista, recent nominada als Grammy 2020 amb dues estatuetes i que ja acumula un reguitzell de guardons. 

"Barcelona, brilles aquesta nit", ha comentat Rosalía, vestida només amb un bodi vermell i unes mànigues amples durant tota l'actuació, ja que no ha fet cap canvi de vestuari més enllà de lluir unes ulleres de sol en moments puntuals. La intèrpret, que ha assegurat que el flamenc li agrada més que la pizza, ha repassat 'El mal querer', però també cançons de l'anterior àlbum, 'Los ángeles' o 'Barefoot in the Park', col·laboració amb James Blake, o la 'cover' de 'Te estoy amando locamente', de las Grecas.

Rosalía no s'ha deixat cap èxit a la butxaca i la pista ha bullit amb Milionària, Brillo, Con altura o Yo x ti, tu x mi. Malamente, la cançó que la va donar a conèixer al gran públic, ha estat l'última en ressonar al Palau aquest dissabte a la nit. Diumenge, Rosalía ho tornarà a fer. "Tra-tra".

Malgrat haver exhaurit les 15.000 entrades per aquest concert en temps rècord –que oscil·laven dels 28 als 65 euros, sense despeses de gestió-, el fons de la pista no s'ha omplert. De cara al concert de diumenge, que es va anunciar un cop es van acabar les entrades pel primer, tampoc hi ha cap localitat disponible.

Aquest és el primer concert en un recinte tan gran com el Sant Jordi i sense estar englobat en un festival. Aquesta actuació, com la de diumenge i la de dimarts al Wizink de Madrid serviran per a cloure la gira de 'El mal querer', que l'ha afirmat com a diva i estrella internacional. La gira de ‘El mal querer’ ha portat a la cantant pels Estats Units, Portugal, Anglaterra o Suïssa. A Barcelona ho va fer en el marc del Primavera Sound, primer bany de masses amb el públic barceloní; i, un any abans, va debutar al Sónar.


Arxivat a