Dos «youtubers» es graven saltant al sostre del funicular de Vallvidrera

Els Mossos d'Esquadra estan treballant per identificar-los i poder emprendre mesures legals contra ells

NacióDigital
02 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:36h

La gesta de saltar sobre el sostre del funicular de Vallvidrera -o fer trainsurfing, tal com ho anomenen els seus autors- els sortirà cara a aquests dos youtubers que es van gravar i ho van penjar a les xarxes. Tot i que el vídeo l'ha publicat un dels protagonistes al seu canal, els Mossos d'Esquadra han anunciat que estan treballant per identificar-los i prendre mesures legals contra ells.
Al vídeo, sota el títol de "Trainsurfing en Barcelona, reto extremo" apareix un grup de joves que planeja saltar a sobre del funicular de Vallvidrera. Per fer-ho, dos d'ells van aprofitar dues columnes situades a prop de les vies per saltar a sobre del sostre. Van estar-s'hi així una bona estona fins arribar a l'estació de la Carretera de les Aigües, on van baixar. 

L'aventura la van repetir dues vegades, i en una d'elles van utilitzar un dron per gravar-se des de les altures. És per això que el cos policial, no sols els denunciarà per una qüestió de seguretat ferroviària, sinó també per no tenir permís per fer volar l'aparell.
Arxivat a