Les línies R3 i R4 de Rodalies, tallades durant les vacances de Nadal per les obres de Glòries

Es preveu que les afectacions tinguin lloc entre els dies 21 de desembre i 7 de gener

Obres de la plaça de les Glòries de Barcelona
Obres de la plaça de les Glòries de Barcelona | ACN
Redacció
29 de novembre del 2019
La Cadena Ser ha anunciat aquest matí que les obres per soterrar el trànsit a Glòries de Barcelona afectaran la circulació de trens. Concretament quedaran tallades les línies R3 i R4 de Rodalies provinents de Manresa i Vic.

Els talls es programaran aprofitant les vacances de Nadal, que és quan baixa el volum de passatgers. En concret, s'està estudiant que es facin entre els dies 21 de desembre i 7 de gener. Renfe, Adif, l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de Territori informaran pròximament sobre les alternatives de transport dels usuaris per arribar al seu destí.

Les obres per construir els túnels a Glòries, segons explica l'emissora, són complicades i fins ara no han afectat ni el trànsit ferroviari ni el de vehicles a la Gran Via. Ara, però, ja no serà així. Aquests túnels passen per sota les línies de tren i, abans de començar-hi a treballar, s'han de reforçar els túnels ferroviaris. 

De fet, ja s'ha treballat en els túnels de la R2 de Rodalies però encara s'ha d'excavar a sota dels túnels de les línies R3, R4, R1 i la línia 1 de metro. En el cas de les línies de Vic i de Manresa, els treballs són incompatibles amb la circulació dels trens. 


 
Arxivat a