Barcelona estrena un nou bus turístic per compensar les afectacions de les mobilitzacions al comerç

L'autobús circularà pels principals escenaris del Nadal a la ciutat

Il·luminacio nadalenca a Barcelona
Il·luminacio nadalenca a Barcelona | Ajuntament de Barcelona
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:59h
L'Ajuntament de Barcelona posa en funcionament aquest divendres el nou bus turístic que recorrerà els principals escenaris de Nadal a la ciutat durant la nit i els punts amb il·luminació nadalenca.

L'autobús funcionarà fins al 4 de gener els divendres, dissabtes i diumenges i sortirà des de la plaça de Catalunya. El recorregut serà d'una hora i mitja i no es faran parades. 

El bus passarà per la plaça Catalunya, la ronda Universitat, el carrer Pelai, Fontanella, Via Laietana, el Paral·lel, la plaça Espanya, la Gran Via, el passeig de Gràcia i la plaça Urquinaona, entre altres punts. El preu del trajecte és de 15 euros per als adults i de 10 per als infants de 4 a 12 anys.

El regidor de Turisme, Xavier Marcé, ha explicat que la posada en funcionament del servei s'emmarca en el reforç econòmic fet pel consistori de cara a la campanya de Nadal, al qual l'Ajuntament ha destinat 100.000 euros. 

Marcé ha explicat que la iniciativa s'activa després que els comerciants demanessin suport municipal, sobretot a causa de les afectacions que les protestes viscudes a Barcelona des de la sentència del Suprem han provocat als eixos comercials més cèntrics. 

 
Arxivat a