Informadors de carrer per resoldre dubtes sobre la Zona de Baixes Emissions

L'Ajuntament organitzarà sessions obertes als deu districtes per explicar els detalls del veto als cotxes més contaminants

La ZBE entrarà en funcionament l'1 de gener
La ZBE entrarà en funcionament l'1 de gener | Adrià Costa
NacióDigital
28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:34h
L'Ajuntament de Barcelona ja ha desplegat 46 informadors de carrer als deu districtes de la ciutat per solucionar els dubtes dels veïns sobre la Zona de Baixes Emissions (ZBE) que entrarà en funcionament l'1 de gener i prohibirà l'entrada dels vehicles més contaminants a la ciutat.

Els informadors treballaran fins al 5 de desembre, i entre el 29 de novembre i el 10 de desembre també seran a les fires de Nadal de Santa Llúcia i de la Sagrada Família, i del 4 al 10 de desembre a la de Nou Barris. Del 8 al 23 de gener, els informadors tornaran a sortir al carrer en la segona fase d'acció comunicativa.

L'acció dels informadors estarà complementada per la celebració de sessions obertes organitzades pel consistori als 10 districtes de la ciutat. 

Entre les dues fases d'aquesta campanya es destinaran un total de 8.000 hores. La Zona de Baixes Emissions es posarà en marxa l'1 de gener amb l'objectiu d'evitar que 50.000 cotxes contaminats entrin a la ciutat els dies laborables.
 
Arxivat a