MAPES Quin partit ha guanyat a cada municipi? I a cada comarca?

ERC s'ha imposat a quasi dos terços dels municipis, mentre que JxCat ha estat primera força a 241, el PSC a 76, la CUP a cinc, el PP a dos, i En Comú Podem, a un

Mapa de Catalunya, en funció del partit més votat el 10-N.
Mapa de Catalunya, en funció del partit més votat el 10-N.
11 de novembre del 2019
Actualitzat el 13 de novembre a les 14:29h
Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, el partit més votat i el segon amb més vots, i el percentatge de vot obtingut allí per cada partit el 10-N, amb el 99,1% escrutat. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom de la imatge.

ERC ha estat el guanyador de les eleccions espanyoles a Catalunya i també la principal força sobre el mapa, ja que s'ha imposat en quasi dos terços dels municipis. S'ha imposat a Barcelona, però també a 620 municipis més, mentre que JxCat ha estat la segona candidatura que ha vençut a més municipis, un total de 241, entre els quals Girona. El PSC ha guanyat a 76, però alguns dels quals són ciutats importants, com L'Hospitalet de Llobregat, Tarragona o Badalona.

Finalment, la CUP s'ha imposat en cinc municipis (Viladamat, Farrera, la Vilella Alta, Lluçà i Palau de Santa Eulàlua) i ha empatat amb ERC a Sobremunt, el PP ha vençut a dos (Arres i Gimenells), i En Comú Podem, tan sols a Fogars de la Selva. A nivell comarcal, el botí ha estat fins i tot menys repartit, ja que ERC ha estat primera força a 30 de les 42 comarques, mentre que tant el PSC com JxCat han vençut en sis cadascuna.
 
Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, el percentatge de vot obtingut allí per cada partit el 10-N, amb el 99,1% escrutat, i el nom del partit guanyador. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom de la imatge.
Arxivat a