TMB

Ja es poden comprar bitllets de metro i bus de Barcelona per internet

La iniciativa està destinada als usuaris del programa JoTMBé

per NacióDigital, 5 de novembre de 2019 a les 11:26 |
Un bus de Barcelona | Martí Juanola
TMB ha incorporat la compra en línia de títols de transport per al metro i el bus per als usuaris inscrits al programa JoTMBé. Fins ara, aquests 890.000 inscrits podien fer la compra només a través del telèfon mòbil amb l'aplicació TMB App.

A partir d'ara, també poden fer la compra a través de l'apartat tarifes del portal web de la companyia després d'identificar-se com a membres de JoTMBé o bé donant-se d'alta com a nou membre. Posteriorment es fa el pagament amb targeta i el sistema genera un codi que és el que s'ha d'introduir a la màquina distribuïdora de qualsevol estació de metro per imprimir el títol adquirit.


La companyia ha afirmat que la compra en línia aporta "beneficis d'agilitat, organització familiar i control de despeses". Alguns d'aquests avantatges és la possibilitat de comprar la targeta des de casa i reenviar el codi de recollida a una altra persona, i l'opció de consultar l'historial de compres, repetir l'operació o cancel·lar-la en cas d'error. A més, els membres de JoTMBé obtenen punts per cada operació, que serveixen per accedir a recompenses.

Inicialment els títols que es poden comprar a través del web són els d'ús general com el bitllet senzill, la T-10, la T-50/30, la T-mes, la T-trimestre, la T-dia i el bitllet aeroport, així com els abonaments turístics Hola Barcelona Travel Card. Està previst que en una segona fase s'incorporin els títols socials, com els de família nombrosa i monoparental, els dels joves i els dels aturats.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació