Cassolada contra el rei davant l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona

Els CDR, Arran i el Pícnic per la República convoquen una protesta per la presència de Felip VI a la capital

Centenars de persones protesten davant el Palau de Congressos de Barcelona
Centenars de persones protesten davant el Palau de Congressos de Barcelona | Andreu Merino
03 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:17h
Centenars de persones han participat a la cassolada convocada pels CDR, Arran, el Pícnic per la República i l'Acampada de la plaça Universitat a l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona contra la presència del rei Felip VI a la capital. La protesta ha durat gairebé una hora i mitja i els mateixos convocants criden a la protesta per dilluns, al mateix lloc, a les quatre de la tarda.


La presència del monarca a l'hotel no està confirmada, i de fet en les últimes hores s'ha especulat amb un possible canvi d'allotjament. Unes informacions que especulaven amb la possibilitat que la família reial passés la nit al Palauet Albéniz.
 
 
 

Des de primera hora de la tarda, els cossos policials han intentat anticipar-se a la protesta. Els Mossos d'Esquadra, la policia nacional espanyola i la Guàrdia Urbana s'han desplegat al voltant del Palau de Congressos. El carril lateral de la Diagonal per entrar a Barcelona ja està tallat i el carrer de la Torre Melià també.

La visita de Felip VI és amb motiu de l'entrega dels premis de la Fundació Princesa de Girona aquest dilluns al Palau de Congressos de Catalunya, a l'avinguda Diagonal. De fet, els CDR, Arran, el Pícnic per la República i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han convocat una nova protesta per aquest dilluns, fent una crida a "bloquejar" la visita del monarca

Arran també convocarà una protesta el 8 de novembre a Montjuïc per "impedir" la presència del president espanyol, Pedro Sánchez, en l'acte de tancament de campanya del PSOE a la Fira de Barcelona. 
Arxivat a