El dia osonenc de Cayetana Álvarez de Toledo

La candidata surt d'excursió en companyia del seu company sentimental, Arcadi Espada, i es fa fotos a la plaça Major de Vic, la "Catalunya colpista"

Álvarez de Toledo al parador de turisme de Sau
Álvarez de Toledo al parador de turisme de Sau | @cayetanaAT
03 de novembre del 2019
Actualitzat el 04 de novembre a les 8:29h
La candidata del PP per Barcelona i marquesa de Casa Fuerte, Cayetana Álvarez de Toledo, ha fet aquest diumenge una sortida per Osona. Acompanyada de l'escriptor Arcadi Espada, la cap de cartell ha fet una ruta per la Catalunya profunda i "colpista", s'ha fet fotos i les ha anat penjant al seu compte de twitter. Álvarez de Toledo ha estat immortalitzada a la plaça Major de Vic, "con la Cataluña golpista". 
 
Álvarez de Toledo ha visitat també el parador de Sau, on es va redactar l'avantprojecte d'Estatut del 1979. "Con la Cataluña constitucional" ha posat al seu tuit.
 
Álvarez de Toledo, que es proclama liberal, no ha tingut problemes, no obstant, a etiquetar en gruo col·lectivitats d'una societat complexa. Sau és la "Catalunya constitucional". Vic és la "Catalunya colpista".     

El candidat d'ERC per Barcelona, Gabriel Rufián, no s'ha estat d'ironitzar sobre la solitud de Cayetana Álvarez de Toledo en aquestes fotografies vigatanes. 
De la família Güell al fill d'una portera

La marquesa de Casa Fuerte ha dinat avui a Vilanova de Sau en bona i íntima companyia: la de l'escriptor Arcadi Espada. Segons la revista Lecturas, tots dos mantenen una relació sentimental. En el cas de l'aristòcrata i candidata del Partit Popular, aquesta relació ve després de la ruptura amb un hereu de la família Güell, Joaquín Güell Ampuero, amb qui va estar casada disset anys i va tenir dues filles. 

Després d'un vincle llarg amb un cognom tan patrici, ara s'ha vinculat amb un plebeu com Espada, fill d'una portera i amb qui comparteix el menyspreu i l'enemistat amb la Catalunya sobiranista, que avui ha volgut visitar com a turista.