Joves de l'acampada universitària recorren Barcelona per denunciar la sentència de l'1-O

La major part dels manifestants també han denunciat altres problemes com la massificació turística o la precarietat laboral

Els joves de l'acampada universitària, manifestant-se per Barcelona
Els joves de l'acampada universitària, manifestant-se per Barcelona | ACN
NacióDigital
01 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:09h
Unes 150 persones, la majoria joves participants de l'acampada a la plaça Universitat de Barcelona, han recorregut aquest divendres al vespre la Rambla i diversos carrers del Raval per assenyalar els problemes del barri. Els manifestants han denunciat la massificació del turisme amb crits com 'Tourists go home' o 'El turisme mata els barris'.

Un altre problema que han volgut subratllar és la manca d'equipaments al barri, i han fet l'última parada de la marxa al davant de la Capella de la Misericòrdia per recordar que el barri espera des de fa anys que s'hi ubiqui un nou CAP. Una altra parada que han fet ha estat a l'antiga escola Massana, on des de fa mesos hi ha una tancada de persones migrades per reivindicar els seus drets.
 
La primera parada l'han fet davant d'un saló recreatiu per denunciar aquest tipus de negoci, crítica que han fet extensiva al sistema capitalista. En tot moment els manifestants han avançat amb una pancarta a la capçalera on es podia llegir el lema 'El jovent és el futur del nostre poble'. També han cridat consignes com 'Preses al carrer, amnistia i llibertat', en el benentès que l'acció parteix de la protesta contra la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes, però que també afegia els altres motius de reivindicació.
Arxivat a