L'Smart City Week de Barcelona reflexionarà sobre les ciutats «intel·ligents»

La nova edició del saló de noves tecnologies se celebrarà entre l'11 i el 17 de novembre

Roda de premsa de presentació de l'Smart City Week
Roda de premsa de presentació de l'Smart City Week | ACN
NacióDigital
29 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:09h
El saló Smart City Week de Barcelona, impulsat per l'Ajuntament, celebrarà una nova edició entre l'11 i el 17 de novembre amb la voluntat de debatre sobre el model de ciutats "intel·ligents", que siguin més "humanes i democràtiques". Així s'ha expressat la tercera tinent d'alcaldia, Laia Bonet, en la roda de premsa del saló aquest dimarts.

Bonet ha destacat que les activitats i els tallers que es faran "posen en relació la tecnologia i la ciutadania perquè la tecnologia ensenyi la cara més ètica i humana".

El programa de l'Smart City Week preveu visites guiades, portes obertes i activitats familiars. En total, són més de cinquanta activitats programades als deu districtes de la ciutat amb la col·laboració de desenes d'entitats, universitats, escoles, fundacions i xarxes veïnals. El centre neuràlgic de la Smart City Week serà, però, principalment Ca l'Alier, al Poblenou

Destaca la conferència "Criminalització de la protesta a la ciutat. Present i Futur". Bonet ha negat que s'hagi programat arran dels aldarulls a Barcelona, i la repressió que han comportat, i ha explicat que s'hi treballa des del febrer. 

El gran objectiu de l'Ajuntament és superar les 2.000 persones que van visitar l'any passat el salo, en la seva primera edició.
 
Arxivat a