Els CDR «netegen» els carrers amb Fairy en el novè dia de protestes

Unes 2.000 persones es concentren pacíficament a la plaça d'Espanya i converteixen la font principal en una piscina d'escuma

Concentració contra la sentència a la plaça d'Espanya de Barcelona.
Concentració contra la sentència a la plaça d'Espanya de Barcelona. | Paula Roque
Sergi Garcia / Carles Bellsolà
22 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 22:42h
Nova jornada de mobilitzacions contra la sentència de l'1-O, per novè dia consecutiu. Unes 2.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, s'han concentrat a la plaça d'Espanya de Barcelona, convocats pel CDR, que han demanat als assistents que hi acudeixin amb sabó, per "netejar els carrers d'injustícia". I molts ho han fet, i han dut a terme una cridanera acció: abocar el sabó -de marca Fairy, convertit darrerament en un símbol de les mobilitzacions sobiranistes- a la font del centre de la plaça, al crit de "no hi ha sabó per a tanta merda".


La concentració es desenvolupa de forma pacífica i sense incidents. I amb presència policial, però discreta i a distància: tot i que els accessos a la plaça d'Espanya estan tallats, els agents dels Mossos es mantenen lluny dels manifestants, que -a diferència d'altres jornades de la setmana passada- han ignorat completament la presència policial.
Arxivat a