Centenars de persones es tornen a mobilitzar a Barcelona per protestar contra les actuacions policials

Els manifestants llancen desenes de bosses d'escombraries molt a prop de la delegació del govern espanyol i tallen diversos carrers de la capital, a més d'altres carreteres del territori

Desenes de deixalles al carrer Mallorca per protestar contra la repressió policial
Desenes de deixalles al carrer Mallorca per protestar contra la repressió policial | José M. Gutiérrez
Roger Tugas / Victor Rodrigo
20 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:05h
Centenars de persones han protestat a prop de la delegació del govern espanyol a Catalunya amb llançament de brossa al cordó policial dels Mossos. El Pícnic per la República ha convocat la concentració entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria de Barcelona, molt a prop de la delegació.
 
  Desenes de persones han anat afegint-se a la concentració al llarg de la tarda, on s'ha viscut un ambient festiu, ple de càntics contra la repressió policial i demanant la dimissió del conseller d'Interior Miquel Buch. La muntanya d'escombraries s'ha anat fent més grossa i algunes han començat a cremar. Dos manifestants han anat a apagar-les abans que els antiavalots dels Mossos.
 
  El col·lectiu ha instat els manifestants a portar una bossa d'escombraries per "mostrar al món en quin abocador de porqueria s'ha convertit l'estat espanyol". En la convocatòria, l'entitat recorda que els pícnics, com els que organitza el poble català no són "no violents". "No caiguem en les provocacions de la Policia Nacional", reclamen a les xarxes socials.
Arxivat a