L'espai de treball de Torrent fa rebrotar el xoc entre JxCat i ERC al Parlament

Josep Costa, vicepresident del Parlament, acusa el president del Parlament de promoure una iniciativa "sectària" i d'haver acceptat el "veto" a l'Assemblea

Josep Costa i Roger Torrent, en una sessió al Parlament
Josep Costa i Roger Torrent, en una sessió al Parlament | Adrià Costa
19 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 22:02h
L'espai de treball que ha reunit aquest dissabte Roger Torrent al Parlament no ha agradat gens Junts per Catalunya (JxCat). El grup, format per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i per agents civils, socials i econòmics com CCOO, UGT, Pimec, Foment del Treball, el Cercle d'Economia, Lafede.cat, la FAVB i la Taula del Tercer Sector, no ha inclòs cap membre del Govern ni de les entitats sobiranistes com l'ANC o Òmnium Cultural. Fonts de JxCat han apuntat que demanaran una reunió amb Torrent perquè l'espai de treball s'ha fet "sense informar cap membre de la mesa".

Segons s'ha queixat el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa (JxCat), es tracta d'una iniciativa "sectària". "He conegut per la premsa la proposta del president del Parlament per intentar respondre a la situació política. Lamento profundament que hagi acceptat el veto a l'ANC del que suposadament ha de ser un espai de treball transversal", s'ha queixat Costa, que ha mantingut enfrontaments amb Torrent al llarg de la legislatura, començant per la investidura fallida de Carles Puigdemont.