Rivera exigeix l'aplicació del 155 i el cessament de Torra davant la situació de «terror»

En la reunió que mantindrà aquesta tarda a la Moncloa, el líder de Ciutadans demanarà a Sánchez que "blindi" policialment Barcelona

Rivera avui a Barcelona.
Rivera avui a Barcelona. | ACN
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:00h
Albert Rivera ha afirmat a Barcelona que s'ha d'aplicar l'article 155, cessar Quim Torra i "recuperar el control" a Catalunya. Rivera ha assegurat que amb un president com Torra "no es pot garantir la convivència". Ha titllat el president català de "conductor suïcida" i ha dit que caldrà avaluar el temps d'aplicació del 155. 

En la trobada que mantindrà aquesta tarda a la Moncloa, Rivera demanarà al president espanyol, Pedro Sánchez que blindi la ciutat amb més efectius policials davant el "terror" que, segons el líder unionista, s'ha estès per Catalunya. 

"No s'ha de renunciar a un sol pam de terreny", ha clamat el líder de Ciutadans enmig dels aplaudiments dels assistents a un acte a la seu de l'Associació Saudade. La seva intervenció ha estat interrompuda en més d'una ocasió als crits de "¡Yo soy español, español, español!".

El líder de Ciutadans, acompanyat per Inés Arrimadas i Lorena Roldán, ha parlat al centre cultural Saudade, a Horta, una entitat de la comunitat gallega. Ciutadans ja està en plena campanya electoral i mira de furgar entre les comunitats procedents d'altres indrets. Rivera ha dit que no volia reunir-se  amb Pedro Sánchez a la Moncloa sense passar abans per Barcelona, la ciutat que ara veu -"amb llàgrimes als ulls" ha dit- envoltada de flames.