​SORTEIG NacióDigital et convida a la 52a edició del Festival de Cinema de Sitges

Sorteig de dos abonaments matinée: vàlid per a totes les sessions fins a les 15.00 de l'Auditori (excepte la marató del 13 d'octubre)

Torna el Festival de Cinema de Sitges
Torna el Festival de Cinema de Sitges | Adrià Costa
Redacció
27 de setembre del 2019
Actualitzat el 30 de setembre a les 8:28h
Tot a punt per a la 52a edició del Sitges Festival-Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 3 al 13 d'octubre. Una edició que commemorarà els 40 anys de Mad max i que aposta pel cinema català i espanyol amb l'estrena de cinc òperes primes. Si sou uns apassionats del setè art, teniu l'oportunitat d'assistir al certamen de manera gratuïta.

NacióDigital sorteja dos abonaments matinée. Dona accés a les sessions per a públic a l’Auditori, durant tot el festival, en la franja de 8:00 a 15:00 hores (caps de setmana inclosos). Excepcions: l'abonament matinée no és vàlid per la marató del 13 d'octubre ni per a les sessions escolars.

L'abonament també permet accedir a la sala per la cua preferent, accés sense necessitat d'imprimir les entrades, accés al període de venda preferent i un 10% de descompte a l'estand de merxandatge del festival.



Normes del sorteig

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, mòbil de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.

- El guanyador tindrà com a premi un abonament matinée

- L'abonament dona accés a totes les session de 8.00 a 15.00 (caps de setmana inclosos) excepte la marató del 13 d'octubre i les sessions escolars.

- També permet accedir a la sala per la cua preferent, accés sense necessitat d'imprimir les entrades, accés al període de venda preferent i un 10% de descompte a l'estand de merxandatge del festival.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 1 d'octubre, a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.