JxCat insta Colau a liderar la resposta contra la repressió

Artadi reclama a l'Ajuntament de Barcelona que es pronunciï a favor dels "drets i les llibertats" i avisa que els postconvergents estudiaran les "conseqüències" de les declaracions de Roldán

Elsa Artadi, durant l'atenció als mitjans
Elsa Artadi, durant l'atenció als mitjans | ND
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:42h
La portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, ha instat l'Ajuntament de Barcelona i en particular l'alcaldessa, Ada Colau, ha liderar la resposta de la ciutat a la "repressió" exercida per l'Estat i en defensa dels "drets i les llibertats".

Coincidint amb la festivitat de la Mercè, Artadi ha recordat els presos polítics, i especialment el regidor del seu grup al consistori, Joaquim Forn.

Artadi també s'ha referit a les declaracions d'aquest dilluns de la líder de Ciutadans Lorena Roldán, quan es va preguntar si la consigna "apreteu" de Torra als CDR ara fa un any es referia a prémer "el detonador dels explosius". Roldán va fer aquestes declaracions després que la Guàrdia Civil detingués nou independentistes acusats de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius. 

La portaveu de JxCat ha avisat que el partit estudiarà les "conseqüències" que poden tenir les declaracions de Roldán i també ha criticat que el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que va publicar una piulada on donava per fet que els independentistes detinguts tenien "bombes". Artadi també ha anunciat que JxCat estudiarà mesures contra la piulada del líder de Vox, Santiago Abascal, en què acusava la diputada psotconvergent al Congrés Laurà Borràs, de donar suport als "terroristes".
Arxivat a