VÍDEO Així ha reaccionat Pedrerol a l'elecció de Leo Messi com a guanyador de «The Best»

El capità blaugrana guanya el guardó de millor jugador segons la FIFA per davant de Van Dijk i Cristiano Ronaldo

Leo Messi, recollint el premi The Best
Leo Messi, recollint el premi The Best | Europa Press
NacióDigital
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 8:34h
El davanter argentí del FC Barcelona Leo Messi ha rebut el Premi The Best al millor jugador de la passada temporada, imposant-se al central holandès del Liverpool Virgil van Dijk i al davanter portuguès del Juventus Cristiano Ronaldo, a la gala organitzada per la FIFA al Teatre de la Scala de Milà (Itàlia).

D'aquesta manera, l'ariet barcelonista, Bota d'Or de la passada temporada i campió de La Liga Santander amb el conjunt blaugrana, alça el seu primer The Best després de guanyar 5 pilotes d'or, i relleva el migcampista croat del Reial Madrid Luka Modric .

"Vull agrair a tots els que van decidir que aquest reconeixement sigui per a mi. Malgrat com de bonics són aquests reconeixements, són una cosa secundària, el primer és el col·lectiu", ha indicat Messi.

En un dels llocs on s'ha seguit amb molta atenció, i en directe, el lliurament del premi ha estat al programa El chiringuito, dirigit per Josep Pedrerol. Al plató també hi havia alguns dels comentaristes habituals com Roncero, Buyo, Lobo Carrasco i Diego Plaza.

En el moment que s'ha donat a conèixer que Messi havia estat el vencedor, Pedrerol, que no és precisament un gran seguidor del Barça, s'ha mostrat molt content, amb els punys tancats. Podeu veure la seva sorprenent reacció al vídeo de sota (Roncero ha mantingut el seu rol de madridista): 

Arxivat a