FOTOS i VÍDEOS Centenars de persones es concentren a la caserna de Guàrdia Civil de Barcelona

Més d'una cinquantena de municipis arreu de Catalunya s'han mobilitzat en suport de les nou persones detingudes

Els manifestants independentistes a Barcelona, a les portes de la caserna de la Guàrdia Civil
Els manifestants independentistes a Barcelona, a les portes de la caserna de la Guàrdia Civil | Andreu Merino
23 de setembre del 2019
Actualitzat el 24 de setembre a les 16:22h
Centenars de persones surten al carrer en protesta contra l'operació ordenada en protesta per l'operació ordenada per l'Audiència Nacional i executada per a Guàrdia Civil aquest dilluns i que ha acabat amb la detenció de nou persones a qui s'imputen delictes de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius.

Els CDR s'han mobilitzat amb una concentració al voltant de la caserna de la Guàrdia Civil de la travessera de Gràcia de Barcelona. Vuit dotacions de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra han blindat l'edifici i els manifestants s'han separat en dos blocs, a les cantonades amb els carrers Joaquim Ruyra i Hipòlit Lázaro. Amb tot, un grup reduït de persones s'ha pogut acostar a la caserna lluïnt banderes espanyoles i de la Guàrdia Civil. 

La mobilització ha transcorregut amb tranquil·litat,amb excepció d'alguns llançaments d'ous amb pintura contra els vehicles policials. Els manifestants han repetit càntics d'"independència", "tots som CDR", "llibertat detingudes" i "1 d'octubre, ni oblit ni perdó".

  Els CDR han informat a través de les xarxes socials que els Mossos han identificat manifestants que marxaven de la concentració
 
Arxivat a