Tensió i càrregues en la manifestació contra el desallotjament d'una casa okupa a Barcelona

Més d'un centenar de persones s'han mobilitzat al barri de Gràcia en protesta per l'actuació policial a Ka la Kastanya

Els Mossos han desplegat un ampli dispositiu policial
Els Mossos han desplegat un ampli dispositiu policial | ACN
NacióDigital
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 22:11h
Tensió entre manifestants i agents dels Mossos d'Esquadra durant la manifestació convocada al barri de Gràcia de Barcelona aquest dimecres a la tarda, en protesta pel desallotjament de la casa okupa Ka la Kastanya

Els agents han carregat contra els manifestants al carrer de Santa Rosa i aquests han repetit consignes com  'Ka la Kastanya resisteix' o 'No s'entén, gent sense cases i cases sense gent'.
 
Una imatge de la manifestació. Foto: ACN

El dispositiu policial desplegat ha estat ampli i a les set de la tarda ja hi havia diverses furgonetes policials a la zona, i agents del cos de seguretat feien escorcolls i identificacions. Un helicòpter dels Mossos sobrevolava la zona en el marc del dispositiu policial.

Un identificat "per antifeixista"

La Intersindical-CSC ha denunciat que els Mossos d'Esquadra han identificat un dels membres del Secretariat Nacional per "dur una samarreta antifeixista". Els fets denunciats han tingut lloc al Passeig de Gràcia i, segons relata el propi afectat a la xarxa, els agents han buidat tots els seus efectes personals, "roba interior inclosa", a davant dels vianants. "Han vulnerat la meva intimitat. És lamentable", denuncia. 
Arxivat a