FOTOS Els concentrats al Parlament llancen llaunes i escombraries als periodistes de TVE

Els Mossos d'Esquadra han muntat un cordó a pocs metres de les portes de l'edifici de la cambra catalana

Periodista i càmera de TVE, envoltats d'escombraries.
Periodista i càmera de TVE, envoltats d'escombraries. | Maria Fernández
Maria Fernández / Aida Morales
11 de setembre del 2019
Actualitzat a les 20:18h
Incidents a les portes del Parlament de Catalunya. Poc després d'acabar-se la massiva manifestació independentista a la plaça d'Espanya i la Gran Via, desenes d'encaputxats s'han personat al Parc de la Ciutadella i han topat amb un cordó dels Mossos d'Esquadra.

Un grup de concentrats ha llançat llaunes de cervesa, ampolles d'aigua i refrescos i escombraries a la periodista i els càmeres de TVE que estan cobrint la manifestació, tal com es pot veure en la imatge que encapçala aquesta notícia i la que ve a continuació, ambdues de la periodista de NacióDigital Maria Fernández.
 

Periodista i càmera de TVE, envoltats d'escombraries Foto: Maria Fernández

 
Els Mossos d'Esquadra han alertat del llançament d'objectes contundents, com pedres i material pirotècnic. La policia catalana ha alertat d'una invertenció policial i de possibles càrregues si se succeeixen els llançaments. Segons informa la policia catalana, per ara hi han diversos identificats i cap detingut.
 

Enfrontaments amb els Mossos a les portes del Parlament Foto: Martí Urgell


Concentració a les portes del Parlament. Foto: Martí Urgell

Concentració a les portes del Parlament. Foto: Martí Urgell
 

Alguns d'aquests manifestants s'han enfrontat als Mossos d'Esquadra que protegeixen les portes del Parlament, llençant pots de fum vermell i altres objectes, a més de sacsejar el mur de tanques situat a diversos metres de l'entrada. La BRIMO ha desplegat un fort dispositiu de seguretat.
Arxivat a