VÍDEOS i FOTOS Tensió a les portes del Parlament

Els Mossos d'Esquadra es despleguen a les portes de la cambra i adverteixen de possibles càrregues si es produeixen llançaments d'objectes

Manifestants tiren a terra les tanques policials a les portes del Parlament
Manifestants tiren a terra les tanques policials a les portes del Parlament | Martí Urgell
Maria Fernández / Aida Morales
11 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:42h
Moments de tensió a les portes del Parlament de Catalunya durant la jornada de la Diada Nacional 2019. Una hora després d'acabar-se la manifestació independentista a la Gran Via, diverses desenes de persones han entrat al Parc de la Ciutadella per dirigir-se a la cambra catalana per protestar.
 
Els Mossos d'Esquadra han alertat del llançament d'objectes contundents, com pedres i material pirotècnic. La policia catalana ha alertat d'una invertenció policial i de possibles càrregues si se succeeixen els llançaments. Segons informa la policia catalana, per ara hi han diversos identificats i cap detingut.
 
 
 

Enfrontaments amb els Mossos a les portes del Parlament Foto: Martí Urgell


Concentració a les portes del Parlament. Foto: Martí Urgell

Concentració a les portes del Parlament. Foto: Martí Urgell
 

Alguns d'aquests manifestants s'han enfrontat als Mossos d'Esquadra que protegeixen les portes del Parlament, llençant pots de fum vermell i altres objectes, a més de sacsejar el mur de tanques situat a diversos metres de l'entrada. La BRIMO ha desplegat un fort dispositiu de seguretat.

Diversos manifestants han llençat ampolles d'aigua i llaunes de cervesa als periodistes de Televisió Espanyola (TVE) que cobrien la manifestació a les portes del Parlament.
 
 
Arxivat a