VÍDEO Un tornado causa desperfectes al port de Barcelona

Els Bombers han rebut avisos d'inundació a Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca i Montgat

NacióDigital
08 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:29h
Un tornado ha causat desperfectes al port de Barcelona aquest diumenge a la tarda. La precipitació intensa que ha sorprès la façana litoral barcelonina, ha generat un mànega marina que ha provocat danys en vehicles estacionats a la zona. Segons ha detallat Betevé, citant fonts del port, s'han trencat vidres i parafangs dels turismes, que estaven a punt d'embarcar.

El vídeo la compartit a les xarxes el periodista de La Directa Jesús Rodríguez:  Aquest diumenge, Protecció Civil ha emès una prealerta per precipitació intensa arran d'una tempesta forta que ha afectat, no només el Barcelonès, també el sud del Maresme i la zona costanera del Baix Llobregat. També al Prat de Llobregat s'ha pogut veure un altre petit tornado.  Els Bombers han rebut alguns avisos per inundació en localitats com Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Montgat i Arenys de Mar. Al polígon industrial Matacàs-Armenteres de Sant Feliu un cotxe ha estat a punt de ser arrossegat per la força de l'aigua d'una riera.
 
Arxivat a