VÍDEO Surt a la llum el tràiler de «The Mandalorian», la primera sèrie amb actors reals de «Star Wars»

La producció estarà sota el segell de la plataforma Disney Plus, que s'estrenarà al novembre

24 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:33h
La nova sèrie sobre Star Wars
La nova sèrie sobre Star Wars | Disney Plus
The Mandalorian ja és una realitat. La primera sèrie sobre l'univers de Star Wars amb personatges reals ha estrenat tràiler aquest divendres, mostrant les primeres imatges i alguns dels personatges principals de la trama.


Ewan McGregor tornarà a formar part de la saga, encarnant el seu paper d'Obi Wan Kenobi en aquesta sèrie de Star Wars. La producció estarà feta sota el segell de Disney Plus, la nova plataforma de la multinacional de l'entreteniment, que té sota el seu paraigua a LucasFilms, Marvel i Walt Disney.

L'objectiu: destronar Netflix

Disney vol destronar Netflix com a millor plataforma de contingut en streaming amb una ofensiva total. La multinacional de l'entreteniment ha fet públiques les novetats que oferirà el nou espai digital: esports i encara més sèries, les que no són de contingut propi. Disney+ ha adquirit la cadena esportiva més famosa dels Estats Units, ESPN, i Hulu, una plataforma més petita que oferia els seus continguts a altres més grans.

La plataforma, que s'estrenarà el pròxim 12 de novembre (als Estats Units, però no hi ha data encara per Europa), oferirà aquestes tres opcions (esports, sèries i tot el contingut Disney) per un preu de 12,99 dòlars. Encara han de determinar si aquesta oferta arribaria a altres continents, com a Europa, ja que cadenes com ESPN i Hulu no se sintonitzen ni tenen drets esportius o d'emissió. Aquest moviment és una jugada ofensiva per part de Disney, que espera entrar al mercat de plataformes amb molta força (com va fer Amazon Prime) i avançar-se als possibles moviments que faci Apple, que també va explicar 

No és pas la primera vegada que Netflix explica quines seran les ofertes de streaming que oferirà la plataforma. A través d'un fil des del compte oficial de Twitter, Disney ja va anunciar el passat abril grans noms: una nova sèrie de Star Wars, diverses noves sèries de personatges de les pel·lícules de Marvel i totes les temporades d'Els Simpsons, a més d'altres continguts com una nova sèrie de High School Musical.
 
El catàleg de pel·lícules serà enorme només de sortida

Una gran quantitat de pel·lícules estaran disponibles amb el llançament de la plataforma. Disney ha anunciat que tots els films de Pixar, de Star Wars i de Marvel, inclosa l'estrenada als cinemes Capitana Marvel, hi seran des del primer dia. També totes les produccions de Disney Channel, unes 100 i més de 5.000 episodis de les sèries de contingut propi del canal infantil i juvenil. 

Un total de 500 pel·lícules i més de 7.500 capítols de sèries. Aquesta és la previsió de Disney Plus per al seu llançament.
  La nova plataforma de Disney, segons informa l'empresa, portarà a un nou nivell de personalització aquest tipus de portals. Permetrà una personalització de tots els usuaris, arribarà al màxim possible de regions del món només en la seva sortida al mercat i la creació d'un avatar.
 Marvel, nou protagonista

Arran de la compra per part de Disney de la multinacional de superherois, Marvel tindrà un ampli protagonisme en la nova plataforma. L'empresa ja va anunciar novetats a l'abril però arran de la Comic Con 2019, Marvel va presentar tot el nou catàleg de pel·lícules (que passaran primer pel cinema) i de sèries (que aniran directes a Disney+).
 L'ofensiva de Disney canviarà per complet el mercat de les plataformes de streaming. La incògnita és com afectarà aquest moviment a Europa i a casa nostra, amb una menor repercussió que a altres països i continents. La lluita per destronar Netflix i perquè aquesta mantingui el regnat serà agressiva. Caldrà esperar si podrem gaudir de Disney+ al complet a Catalunya.