El crim de Susqueda: una investigació plena d'interrogants

Els joves van desaparèixer el 24 d'agost quan es disposaven a fer una sortida amb caiac, però el mateix dia van patir una mort violenta que dos anys després segueix sense resoldre's

La policia científica escorcolla el domicili del detingut.
La policia científica escorcolla el domicili del detingut. | ACN
23 d'agost del 2019
Actualitzat a les 20:41h
Dos anys després del doble crim del pantà de Susqueda, la investigació segueix oberta amb múltiples preguntes que en dificulten la resolució. Des que Paula Mas i Marc Hernàndez van desaparèixer, i més tard es va confirmar la seva mort violenta, han estat moltes, les hipòtesis i les línies d'investigació encetades per la policia catalana. Mesos en què al crua realitat ha esdevingut macabre, i dies de patiment i implicació ciutadana en un cas dolorós i injust. El crim de Susqueda ja compta amb detinguts i principals sospitosos, tot i que la manca de proves dificulta la tasca de la policia per acreditar els delictes.

Jordi Magentí, principal sospitós, està actualment en llibertat provisional després de mesos en presó preventiva. Ara, quan justament fa dos anys del succés, la investigació continua amb noves tasques de reconeixement de la zona on es va enfonsar el cotxe. Aquests són els principals moments clau de la investigació: